Klaske Rademaker

In 2016 heb ik mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en ben sinds 2017 werkzaam als tandarts bij Mondzorgcentrum Spoorbaan. Verder ben ik nog twee dagen per week werkzaam bij het UMCG – Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde. Hier leer ik kinderen met uitgebreide tandheelkundige problematiek en/ of angst voor de tandarts te kunnen behandelen. Ik vind het belangrijk om al op zeer jonge leeftijd aandacht te besteden aan een goede preventie van tandheelkundige problemen en om er voor te zorgen dat kinderen met een plezierig en prettig gevoel naar de tandarts toe gaan.

Ik vind het contact met mijn patiënten en mijn collega’s in de praktijk erg fijn.  De combinatie van het theoretisch én praktisch bezig zijn vind ik erg leuk, evenals de afwisseling in het vak.

Mijn streven is dat mensen een gezonde mond hebben én behouden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij ons in de praktijk. Dat ze met een prettig gevoel naar ons toe komen én onze praktijk weer met een tevreden gevoel verlaten.

In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan of ga ik graag wandelen in de natuur. Verder vind ik het erg leuk om te gaan zeilen en ben ik actief bij een toneelvereniging.